Chestionar online – Statistica pierderilor de colonii de albine iarna 2017-2018


Dragi apicultori,

Revin si in acest an catre Dumneavoastra cu rugamintea de a completa acest chestionar care sa ne ajute sa tragem o concluzie asupra situatiei reale a familiilor de albine in urma sezonului de iarna 2017-2018.
Am scris deja in articolul de anul trecut despre motivatia si utilitatea chestionarului, va rog deci sa cititi articolul si update-ul la acesta si apoi sper sa fiti convinsi si deschisi in completarea acestuia.

Ca si in cazul chestionarului din sezonul trecut, in aprilie vom avea un raport construit pe baza datelor colectate prin acest formular, care va va fi disponibil initial tuturor celor care vor contribui prin completarea chestionarului, urmand ca dupa un alt sezon sa fie disponibil si altor doritori.

Pentru completare faceti click pe acest chestionar completati datele necesare si apoi transmiteti-l prin click pe butonul de la final “SUBMIT” de la final.

Va rog sa distribuiti acest articol atat catre prietenii dvs. de pe retelele de socializarea cat si catre apicultorii care nu frecventeaza aceste retele. Completarea de catre mai multi apicultori va face ca rezultatele statisticii finale sa fie cat mai apropiate de realitate.

Va rog deasemenea sa imi transmiteti printr-un comentariu la acest articol cum credeti ca am putea imbunatati aceasta actiune, astfel incat sa ne fie cat mai utila tuturor.

Va multumesc!

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.