Discutii intre apicultori si reprezentanti ai guvernului

mybees_0805
(Foto: arhiva personala | Shooting in Stupina Dambovita, cu titlul: Fiti de aceeasi parte!)

Luni, 11 februarie 2013, in sala de sedinta a federatiei AGROSTAR din strada Valter Maracineanu, nr1-3, la etajul 4, va avea loc o intalnire intre apicultori si reprezentanti ai guvernului.

Intalnirea, organizata de Sindicatul Apicol National – S.A.N. prin efortul Dlui Sorin Panait, presedinte al sindicatului, se vrea a fi o posibilitate oferita apicultorului roman pentru a-si exprima parerea legata de noua ordonanta care decide impozitarea veniturilor din agricultura, in speta apicultura, realizate de persoanee fizice si pentru a transmite un protest celor prezenti.

Precedenta intalnire, de pe 28 ianuarie din acelasi loc, mi-a lasat, prin numarul redus al participantilor, un gust amar in privinta lipsei de implicare a apicultorului roman, care stie sa-si puna poalele-n cap, lamentandu-se, insa exclusiv in caldura oferita de interiorul casei.

Pe de alta parte, am fost si miscat de prezenta unor oameni care teoretic ar fi avut o scuza pentru a sta la caldurica. De care insa nu au profitat. Asta ma face probabil sa fiu un optimist incurabil(principala mea trasatura de caracter) si sa sper ca de data asta, prezenta va fi semnificativa, preponderent cu sprijinul tinerilor, care nu? Au viata inainte.

Desi, la nivel personal nu sunt cu nimic afectat de impozitarea apiculturii, nu pot sa nu fiu prezent alaturi de colegii mei apicultori. O fac din solidaritate si mai ales, din respectul pe care il port unor oameni care inca mai spera sa poate misca lucrurile si care cred in cuvantul magic, actiune.

Oameni care stiu sa intinda mana sa ofere, nu sa primeasca.

Pentru oamenii acestia, voi fi luni prezent in sala respectiva. Eu, ingrijitorul acestui blog, Un profund iubitor al albinei, insa un ins neinsemnat, un graunte in fata universului. Un punct. Insa, cine poate rasturna pamantul, fara un punct? De sprijin?

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.