Vizita in stupina! 16 Feb 2012

Urme de pitigoi

Maine 16 februarie 2012 – maxim 10 grade|minim 1 grad, spune sigur pe sine meteorologul meu personal.

Pauza!

Inainte sa intrebi tu, iti spun eu care e treaba cu meteorologul personal: Dupa cum stii, apicultura nu aduce venituri consistente, suficiente pentru “medic personal”, “avocat personal”, “bancher personal”, “secretara personala”, sau alte cele. Asa ca, pentru a fi in trend, mi-am tras si eu un “personal”. Adica un meteorolog personal(fa un click sa-l cunosti personal, daca inca nu-l stii 🙂 )

Play!

Cum spuneam, Frogy-meteorologul meu personal, zice ca maine va fi cald. Numai bine de bagat mana printre rame. Asa ca dis de dimineata, pe la pranz, asa cum sta bine apicultorului harnic purced spre stupina sa ma rasfat putin. Nu iti ascund ca sunt tare nerabdator. Iarna asta reprezinta pentru mine un mare hop pe care sper sa il trec cu brio. La ultima vizita albinele mele o duceau excelent. Nu am avut nicio pierdere de colonii in aceasta iarna si ma rog ca maine sa constat ca lucrurile stau inca la fel.

Inainte sa intrebi ce fac totusi la ele, iti spun tot eu. Merg sa le dau niste turte de miere cu protofil, pentru ca pana acum nu le-am pus protofil. Maine va trebui sa decid si daca mai este cazul sa le dau ceva supliment pentru polen. Sper sa nu fie cazul si sa le vad cu piciorusele incarcate cu polen natur, made by baza melifera a stupinei lui MyBees. As fi tare fericit sa constat ca va trebui sa incep stimularea de primavara..

Hai ca te las. Te tin la curent dupa ce ma intorc, imediat ce imi va veni cheful de scris.

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.