My ViBeeo

vibeeo

Inaugurez azi, aici pe blogul meu, o categorie de articole avand ca subiect principal filmele cu subiect apicol pe care le voi gasi de-a lungul timpului, in preumblarile mele online.

Toate vor fi gasite in categoria “vibeeo

Daca tu, prietenul meu vizitator, gasesti un film interesant care crezi ca ar putea face parte din arhiva mea, te rog sa il imparti cu mine si cu toti vizitatorii mei, doar adaugand un link intr-un comentariu, primind in schimb recunostinta mea.
Deasemenea, te rog sa-mi lasi un comentariu cu parerea ta sincera, daca acest demers te ajuta. Vreau sa imi dau seama daca poate fi benefic sau e inutil.

In masura in care timpul imi va permite, voi adauga si comentarii personale le filmele listate insa de cele mai multe ori filmele vor fi postate doar spre arhivare, fara alte comentarii. Asta nu inseamna insa ca tu nu vei putea comenta, dimpotriva, asta ma va indemna si pe mine sa imi spun parerea.

Incep deci, fara alte comentarii cu video-ul vibeeo-ul de mai jos, din care putem intelege mai multe despre varroa. Acest video are dezactivata optiunea de vizualizare pe alte site-uri, va trebui deci sa il vizionezi direct in “youtube”(click pe sigla “youtube” din dreapta jos a playerului)


via: Biljana Pešić

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

5 thoughts on “My ViBeeo

 1. F frumoasa initiativa , si eu le urmăresc , cu placere . Dar ce ma fac , ptr ca unele sunt in limbi pe care nu le cunosc ( germana, rusa ) 🙁

  • Salut Razvan,

   Multumesc pentru feedback-ul tau prin acest prim comentariu. Pentru mine va fi util pentru ca le voi regasi cu usurinta mai tarziu, accesand categoria respectiva.
   Imi doresc sa devina util mai ales cititorilor mei, dar asta ramane de vazut.

   Legat de traducere… multe dintre filme au adaugata la setari facilitatea de traducere automata, unde poti seta pe limba romana si vei avea o traducere. Este traducerea oferita de “google translate”, nu perfecta insa de ajuns incat sa intelegem exact despre ce este vorba in filmele respective.

  • Multumesc Alin, esti prima persoana care contribuie la ViBeeo 🙂

   Am pus filmele tale(excelente!) intr-o postare noua la categoria respectiva.

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.