Congres de apiterapie

In acest week-end, in perioada 1-3 noiembrie 2013, a avut loc cel de-al VI-lea congres de apiterapie, al Societatii Romane de Apiterapie(SRA), gazduit de RIN GRAND Hotel – Bucuresti.

Din pacate, nefiind in Bucuresti, nu am reusit sa particip decat la “Atelierele practice” de luni pe care, asa cum ma si asteptam, le-am descoperit deosebit de interesante.

De departe, cele mai captivante momente au fost prezentarile Dr. Daniela Vasile, Fizioterapeut Beate Lenz si Antonio COUTO.

Dr. Daniela Vasile, pe care am reintalnit-o cu mare placere, ne-a prezentat cateva retete aromaterapeutice pe baza de miere, uleiuri esentiale si pulberi de plante medicinale, foarte interesante, care in urma degustarii ma fac foarte hotarat in a le introduce in lista de retete de incercat si consumat in mod permanent.

Fizioterapeut Beate Lenz din Berlin ne-a prezentat drenajul limfatic prin masajul cu miere si masajul de detoxifiere cu miere
Drenajul limfatic abdominal prin masaj cu miere

Masajul de detoxifiere cu miere

Antonio COUTO cu demonstratiile sale de apipunctura(tehnica microintepaturilor cu venin de albine)
Microintepaturi cu venin de albine|Antonio COUTO

Pertotal, frmusetea zilei m-a facut sa regret si mai mult faptul ca nu am putut participa in toate zilele, ceea ce ma face si mai nerabdator sa urmaresc toate prezentarile inregistrate video. Mai sunt insa cateva zile pana voi intra in posesia lor si oricum, nu se compara cu prezenta in sala.
Voi compensa insa prin prezenta la viitoarele evenimente, care nu sunt putine.

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.