Dezbatere ICDA, 2

Gilles Ratia la Bucuresti

Am sosit din Baneasa, de la dezbatere. Fac un scurt popas inainte de a pleca la albine, unde sper sa mai largesc cateva cuiburi si pe seara trebuie sa dau o familie iernata pentru cineva.

Nu sunt deosebit de incantat de “dezbatere”, chiar daca nu pot spune ca sunt dezamagit. O sala aproape plina, care insa imi aminteste de evenimentele din trecut in care salile se umpleau cu elevi sau militari in termen. De data asta, cu umplerea salii au fost responabili elevii de la liceul apicol si, probabil, toti angajatii ICDA si ACA. Ceilalti apicultori au avut o pondere destul de mica la prezenta, insa sunt deja obisnuit cu lipsa de interes a majoritatii, asa ca nu sunt uimit.

Discutiile au fost deschise de Dl. Fetea, presedintele reales al ACAR. Apoi un Gilles Ratia, destul de retinut in “dezvaluiri”, insa cu promisiunea ca maine va fi mai darnic.
Gilles Ratia la Bucuresti
Probabil pentru compensatie, ne-a oferit si un moment vesel prezentandu-ne albinele fericite.

Bineinteles, in obisnuitul stil romanesc, Daniel Constantin si Maria Grapini au socotit ca au altceva de facut asa ca nu s-au mai prezentat. Cum nu imi face vreo placere deosebita sa-i ascult, nu e mare pierdere, insa nu pot intelege de ce mama naibii nu poti respecta o invitatie, atunci cand o accepti.

Mai am cateva lucruri de scris, insa ma grabesc catre stupina, poate revin mai pe seara.

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

2 thoughts on “Dezbatere ICDA, 2

  1. Buna ziua, ma numesc Sandu Mircea si sunt din Bucuresti. Cautand niste ceara de albine pt lumanari am despcoperit site-ul renasterea stuparitului, iar apoi cautand cartea dlui Ciprian Negru am descoperit bibliografia postata de dvs in domeniul apiculturii..
    Cautarile mele vizeaza construirea unui pilon care sa ma ajute in tranzitia catre o viata eco/bio, intr-un cuvant echilibrata. Unul din piloni ar putea fi si apicultura ecologica.
    Aveti cumva experienta in acest domeniu? Aveti nevoie de un ajutor/lucrator la munna cu albinele?Imi puteti impartasii si mie din experienta dvs ca apicultor? Aveti cumva ceara de albine de vanzare sau cunoasteti pe cineva care vinde la un pret rezonabil?
    Numai bine!
    Doamne ajuta!

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.