Impozitarea apiculturii. Schimbarea schimbarii

Zilele trecute primeam “o veste” pe cale electronica, dintr-un grup de discutii, potrivit caruia un anumit domn, membru al consiliului director al Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania(A.C.A.R.) filiala Bucuresti, a depus la parlament o scrisoare de protest solicitand modificari la hotararea de Guvern prin care se introducea impozitarea apiculturii si in tara noastra.

Scrisoare de protest

Intalnindu-l in cateva ocazii, legate de acelasi subiect al impozitarii, pe respectivul domn, am primit vestea cu o oarecare retinere, sau, de ce sa nu zic, chiar sictir.
As fi considerat actiunea meritorie daca in finalul scrisorii semnatarul nu ar fi mentionat “candidat la presidentia ACAR”, daca actiunea nu ar fi avut loc chiar acum, cu doar cateva saptamani inainte congresul ACAR pentru alegerea presedintelui si daca, asa cum spuneam, nu l-as fi cunoscut pe Dl. Vasile Deaconu, dumnealui fiind cel care semneaza si care mi-a dat impresia unui om care iubeste prea tare sa se asculte vorbind si care in decizia de a candida la sefia ACA nu ar fi condus de o frustrare personala, o mare inversunare impotriva actualului sef al ACAR, Fetea.

Ei bine, surpriza vine la cateva zile cand, din aceeasi sursa vine vestea ca scrisoarea de protest a primit si un raspuns. Si, surpriza si mai mare, ca raspunsul este oarecum “pozitiv”. Ca atare, se pare ca vom asista la schimbarea schimbarii si se vor face modificari ale respectivei ordonante, in sensul, asa cum reiese din document, va fi o singura norma de venit de 40 lei si care se va aplica de la un numar de 75 de colonii.

Raspus parlament

Stiti ceva? Pentru vestea asta parca dl. Deaconu mi-a devenit mai putin antipatic, insa tot mai cred ca va fi un presedinte mult mai putin bun decat actualul. De aceea, in aceasta privinta nu mi-as dori vreo schimbare, pentru ca nu imi doresc ca apicultura sa mearga din rau in mai rau.

Facem pariu ca in urmatoarea perioada vom fi inundati de mesaje de tipul: “Vedeti, dragi apicultori alegatori, Fetea nu a facut nimic, dar io… “, pe exact acelasi model de campanie cu care politicul de stanga a venit aratandu-l cu degetul pe Basescu?

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

2 thoughts on “Impozitarea apiculturii. Schimbarea schimbarii

  1. nu cred ca dl. Deaconu Vasile a avut o initiativa proasta, mai ales ca actuala conducere nu face nimic (sau oricum nu popularizeaza incercarile lor). In orasul meu Cluj-Napoca lucrurile parca sunt incremenite … nimic nou si parca e totul la secret … fara informatii … o atitudine “tovaraseasca” de-a dreptul … cetateni ! Trebuie o schimbare la A.C.A. si o atitudine mult mai curajoasa, si indreptatita de realitatile prezente.Un prim pas a fost facut … si nu este rau deloc. Oricum succes si lupta continua.

    • Octavian, ai perfecta dreptate. Pana la urma orice initiativa este binevenita, atata timp cat poate conduce la rezultate. Am explicat de unde venea reticenta mea, nicidecum ca as considera ca a fost o “initiativa proasta”

      Mai mult decat atat, recunosc ca probabil am gresit cand ma temeam ca va fi folosit acest demers in lupta “pentru putere”, pentru ca pana acum nu mi-au ajuns la ureche asemenea lucruri.

      In definitiv rezultatele conteaza, asa ca bravo lui.

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.