Am trecut cu bine :) #iuliefaraplastic

Am trecut cu bine de evenimentul de ieri, nu fara putine emotii in fata parintilor si mai ales a micutilor pofticiosi care m-au innebunit cu intrebarile si cu lucrurile pe care deja le stiau despre albine.
Am o bucurie deosebita de fiecare data cand sunt in fata copiilor pentru povestit, pentru ca ei sunt dovada vie ca inca nu am pierdut sansa de a reveni la normalitate, la o normalitate dezbracata de hainele de plastic si betoane in care de multe ori oraseanul zilelor noastre poate fi incorsetat.

E o bucurie enorma sa intalnesti copiii de o istetime fara margini si parinti care ii cresc cu responsabilitate, in spiritul respectului fata de natura.

Deasemenea, nu a lipsit generatia de legatura, punte dintre copil si parinte, tanarul dornic de cunoastere si cu dorinta de reintoarcere la viu si natural. Salut cu drag toti prietenii de la “Oameni de la tara” carora le multumesc ca ne-au onorat cu prezenta si ii rog sa ma ierte ca, presat de energia copiilor, nu am avut timp pentru mai multe discutii.

Acum albinele se vor intoarce in stupina la suratele lor si le vor povesti despre clipele petrecute “la oras” 🙂

Din viata albinelor, povesti pentru pofticiosi curiosi si plini de energie. #iuliefaraplastic #lastupina.ro

Posted by Lastupina.ro on Wednesday, 19 July 2017

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.