Conferitele A.C.A. 2016-2017

aca

Dragi apicultori(mai ales) bucuresteni,

Dl. Marian Patrascu – presedintele A.C.A. Bucuresti anunta inceperea conferintelor lunare din acest sezon rece, asa cum se intampla in fiecare an.
Am avut acum cateva saptamani o discutie telefonica foarte lunga si interesanta cu Dl. Patrascu, care a lamurit multe din aspectele neplacute cauzate de pierderile(de albine, bineinteles) deosebit de mari din aceasta toamna.
Tinand cont ca in partea a doua, a conferintei, ne va vorbi Dl. Ion Popescu, apicultor care nu mai are nevoie de recomandari, cred ca discutiile vor fi extrem de interesante si vor atinge si acest subiect.

Pentru mine personal aceste conferinte sunt un prilej de reintalnire a catorva prieteni dragi, ceea ce sper sa se intample si de data asta. Va intreb asadar: “hai cine vine la sedinta, ca eu sunt nerabdator sa va vad si sa stam la o sueta?”

Aveti mai jos mesajul semnat de dl Marian Patrascu:

In data de joi 08-12-2016 ora 16.30 va invitam la conferinta lunara in Sala de conferinte a ICDApicultura bd. Ficusului 42.
Presedinte filiala, Marian Patrascu
Teme:
1. Analiza anului apicol 2016; perspective anul 2017
Planul National Apicol 2017-2019
Prezinta ing. Ioan Fetea Presedinte ACA Romania
2. Actiuni si conditii pentru buna iernare a familiilor de albine si dezvoltarea intensiva de primavara, in conditile anului 2016
Prezinta dr.ing. Ion Popescu

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.