Plante melifere. Corn si amorfa.

Mergand la stupina si neavand foarte multa treaba la albine, deci avand timp disponibil, am dat o raita si prin jur, o scurta recunoastere in teren.

Am promis unui coleg apicultor ca ii trimit niste puieti de amorpha fruticosa, petru a-i planta in jurul stupinei sale si azi mi-am facut timp pentru acest lucru.
Colegul insa(sau poate eu) e purtator de ceva ghinion, pentru ca nu am apucat sa infig de cateva ori cazmaua ca s-a frant in doua. Vorbesc de o cazma din aceea rabatabila pe care o am de e vremea cand inca mai eram pescar si o folosem la cautarea “nadei naturale”… rame adica. Am reusit sa-i vin de hac.
cazma
Odata rup instrumentul de lucru am reusit sa gasesc cativa puieti mai mici si inradacinati mai la suprafata. Nu e ce mi-am dorit, sper insa sa ii fie utili colegului. Mai compensez cu niste seminte…

Am verificat si stadiul in care sunt copacii si am invitat la o sedinta foto un corn ale carei flori, de fapt ai carui boboci, stau sa plezneasca.
Mesajul e clar, primavara nu e foarte departe.
Corn
Doar sa nu ne faca baba iarna o surpriza neplacuta, ma cam astept, si sa-si scuture vreun cojoc mai aprig prin “femartie” asa… Prea cald pentru vremea asta…

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.