Regina face pe moarta la marcare

Ieri am vandut niste roi carora nu am apucat sa le marchez reginele. Inainte sa ajunga cumparatorul, intarziind peste ora stabilita, am purces sa i le marchez pana se facea seara.

Pentru marcare am folosit marker uniPosca si dispozitiv din acesta http://www.stuparitul.com/imaginiapic/marcator1.jpg
Toate bune si frumoase pana cand dupa marcare una din regine a ramas inerta in tub. Ziceai ca e moarta de o saptamana… Am asteptat cateva secunde, tot intrebandu-ma cu ce am gresit, dupa care am decis sa o las pe rame, apoi dupa un timp sa unific roiul.

Mai tarziu, sosind cumparatorul si povestindu-i de intamplare, am vrut sa ii arat impricinata. Cand colo, ce sa vezi… Regina se plimba fara nicio treaba printre albinele sale. Nu mai avea nimic.

Acum nu stiu ce sa cred, a patit ceva la marcare si si-a revenit ulterior, o forma de narcoza, un soc, ceva… sau pur si simplu a fost o metoda de aparare, facand pe moarta[cam cum facem noi cu ursul : )]

E prima intamplare de genul asta prin care trec si sunt tare curios cum se va comporta regina. Abia astept sa ajung din nou in stupina, sa verific daca e teafara si si face treaba bine.

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

One thought on “Regina face pe moarta la marcare

  1. exact am patit si eu astazi. am marcat matcile de la roii de anul asta si la unul din ei dupa ce am pus-o inapoi pe fagure, a ramas nemiscata vreo 10-15 secunde, apoi a facut cativa pasi si iar s-a oprit. dupa 10-15 secunde si-a continuat drumul pe fagure ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.