Ce vrei, ceva frumos sau ceva gratis? Sau poate pe-amandoua?

Zilele astea am descoperit ca si pe plaiurile noastre, se mai pot intampla lucruri frumoase. Ca sa te dumiresti despre ce vorbesc urmareste filmul de mai jos si, dupa ce faci abstractie de domnul de la (probabil)paza aeroportului, care intre minutele 0:30 – 0:37 se straduieste sa stopeze jongleriile unui calator, vei ramane(din nou, probabil) la fel de placut surprins ca si mine.

Apoi, azi am mai dat via Cabral, care mi-a facut onoarea sa fie printre primii comentatori ai acestui blog, de inca un semn ca parca nu suntem totusi definitiv pierduti. Ca sa nu pornesc si sa ma pierd intr-o nesfarsita postare, va pun doar un link catre o initiativa care ma surprinde. Mai precis, initiativa unor baieti(poate si fete, habar nu am) care prin taxigratis.ro vor sa ofere, deocamdata doar in sectoarele 2 si 3 ale capitalei, un serviciu de taximetrie gratuita.

Nu stiu ce succes vor avea, in tara in care urcat intr-un taxi nu te sfatuiesc sa pierzi din ochi aparatul de taxare, insa eu li-l doresc din plin.
In afara de asta vi-i si recomand cu caldura, insa, sa ne intelegem… nu cred ca sunt dispusi sa va aduca acasa, dimineata de prin cluburi 🙂

🙂 Daca ti-a placut te rog sa distribui!
Share on facebook
Facebook
0
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on pinterest
Pinterest
0

Ai ceva de spus? Înțeapă aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.